Coffee Time Hamont Coffee Time koffiewagen speciaal voor evenement

Klik op de foto  

Heerlijk vers gezette kwaliteitskoffie van ter plaatse vers gemalen bonen. Laat onze foodtruck, koffiewagen komen voor grote groepen. Op ieder binnen of buiten evenement, feest, opendeurdag en bedrijfsfeest komt onze mobiele koffiebar aan “huis” om de betere koffiecreatie te serveren.


Bestel ons op locatie en we komen met onze Renault Master waarin net zoals bij een Citroen HY of Piaggio alles ingericht is om een lekkere kop koffie te schenken. Dit doen wij het hele jaar door.


De volautomatische koffiemachines maken voor alle fijnproevers verrassend snel een lekkere sjat koffie en dit continu. Even te weinig capaciteit, laat de koffiewagen komen.


Kies voor koffie van een premium brand, zoals Illy, Lavazza, Laurentis, Dallmayr, enz. Ook koffiemerken met het fair trade label behoren tot de mogelijkheden.


Iedereen verrassen tijdens een groeps fietstocht met een Italiaanse espresso, cappuccino, koffie deluxe, enz. Verwen uw gasten, deelnemers en klanten en laat ze proeven.


Onze vakman maakt met een glimlach aan de koffiebar de koffie die u van te voren heeft uitgekozen en geproefd, inclusief melk, suiker en snoeperij. Informeer van te voren vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn en maak uw wensen kenbaar.


De koffieautomaten zijn ook afzonderlijk te huur, voor een heerlijke kop koffie van verse hele bonen!

Voor meer info bel met Johan 0496620776


ijskabouter bob logo realisatie: NetFix.be